Приєднатись до команди Флаг футбол (дівчата)

Бог не дав нам крила, але подарував м’яч… він знав, що це нам сподобається більше.
М. Клозе

Ось уже зима підійшла до свого завершення. Березневе сонце прогріває відпочилу землю і в повітрі пахне зеленню та весною. Та не лише теплих і погожих днів чекали гравці футбольного клубу «Титани» і «Титаніди» від цієї пори року. Чемпіонат України, що розпочнеться в травні – ось справжня подія в житті обох команд, тим більше, що для деяких хлопців та дівчат він стане першим серйозним випробуванням для тіла та духу. А щоб ні те, ні інше не підвело у найвідповідальніший момент потрібні часті та наполегливі тренування. Бо, як показує практика, яким би спритним та швидким від природи не був спортсмен – без щоденних занять він ніхто і тому хороших результатів від таких годі й чекати. Саме тому хлопці та дівчата по 6 разів на тиждень приходять на тренування, щоб через дві години наполегливих занять вийти звідти виснаженими, але щасливими, знаючи, що стали ще на крок ближче до своєї мети.

Але одне лиш прагнення до перемоги не допоможе досягти висот у спорті. Правильний підхід і грамотно складена програма тренувань – ось справжній ключ до успіху. І це прекрасно розуміє головний тренер та наставник «Титанів» та «Титанід» Сергій Полюх.

0mwSH8ayVQs

Тренування техніки, кроссфіт, ігрові тренування та безліч цікавих вправ – все це для того, щоб не тільки з кожним днем покращувати спортивні результати хлопців та дівчат, а і виховати в сучасної молоді витримку, самоконтроль та любов не тільки до флаг- і американського футболу, але і до спорту в цілому. Вони падають, а потім злітають вище своєї голови, отримують синці та подряпини, тренуються до сьомого поту та болю в м’язах, бо прекрасно розуміють – легкої дороги до вершини не існує.

І з свого досвіду скажу, що це дійсно працює! Те, що тобі було не під силу буквально пару місяців тому сьогодні стає буденною справою. Правду кажуть, що спорт – це правильний наркотик, бо досягнувши своєї цілі один раз і отримавши ту величезну порцію ейфорії і задоволення, вже не зупинишся ні перед чим. А командні види спорту ще й навчають підтримки та взаємовиручки, які так необхідні в сьогоднішній неспокійний час. А від себе я бажаю кожному відчути ці неповторні та ні з чим не зрівнянні емоції, коли розумієш, що неможливого не існує, а рамки лише у твоїй голові.