Приєднатись до команди Флаг футбол (дівчата)



Навіть року не минуло з дати заснування Кам’янець-Подільської команди з флаг-футболу «Титаніди», а дівчата вже активно готуються до Чемпіонату України з цього цікавого та досить незвичного для нашої країни виду спорту. Планується, що усі ігри в рамках ЧУ з флаг-футболу, відбуватимуться протягом весни-осені 2016 року.

waYSAKT4hDU

9 місяців тому, 4 травня 2015 року на спортивній мапі всієї України та Кам’янця-Подільського зокрема, з’явилась команда молодих та цілеспрямованих дівчат, яких об’єднало одне – величезна любов до спорту, а точніше до одного із видів спортивних ігор – флаг-футболу. Останній є полегшеною, безконтактною версією американського футболу через відсутність жорстких захватів та блоків, а отже є менш травмонебезпечним. Зупинити супротивника з м’ячем можна, зірвавши флажок – стрічку, прикріплену до його поясу.

Азарт, швидкість, море адреналіну в крові – саме так гравці окреслюють флаг-футбол. Та, нажаль, не всім він прийшовся до смаку. Деякі з дівчат кидали заняття після тижня-двох тренувань. Хтось за браком часу, а хтось розумів, що цей вид спорту просто не для нього. Та факт залишається фактом: флаг-футбол є спортом перш за все сильних духом і слабачкам тут не місце (мається на увазі саме характер, а не фізична підготовка чи певні параметри тіла). Тому, ті хто залишились, уже напевно будуть іти до кінця, кожного дня перемагаючи лінь та можливі комплекси заради одного – стати кращою ніж учора і, звичайно ж, з гідністю виступити на ЧУ та показати себе з найкращого боку. Тому по 2 години на день, 5-6 разів в тиждень «Титаніди» пліч-о-пліч з хлопцями з футбольного клубу «Титани» під пильним оком тренера наполегливо працюють, деколи на межі власних можливостей, щоб довести собі і Україні – вони справжні бійці та достойні спортсмени.

0mwSH8ayVQs