Приєднатись до команди Флаг футбол (дівчата)
IMG_0948

Команда і вболівальники на Чемпіонаті України з флаг-футболу

Нарешті завершився довгоочікуваний чемпіонат України з флаг-футболу, який тривав 19-20 вересня у Вінниці в ньому взяли участь 7 команд з України і одна з міста Кишенів (Молдова). Для наших “Титанів” це були перші матчі як самостійної команди, бо раніше грали за команду з Хмельницького “Гладіатори”.  

подяка

Перша подяка команди “Титани”

Нашу команду на чемпіонаті представляли:

#13 Полюх Сергій
#21 Мазяр Олег
#89 Дулепа Дмитро
#88 Кшемінский Сергій
#4 Бабійчук Віталій
#80 Школовий Богдан

В перший день змагань не вистачало двох ключових гравців, і в складі команди грали легіонери з команди Гладіатори – Гарашов Роман #7 та Гарашов Руслан #9. Звичайно все це не могло не вплинути на обстановку в команді, і якість гри. Хоча тріумфу не здобули, але ця гра пішла на користь команді, адже була можливість пограти з командами високого рівня підготовки, поспілкуватися з досвідченими гравцями, зрозуміти допущені помилки, щоб в майбутньому не допускати їх.

Інші команди позитивно сприйняли створення нашої молодої команди, бажали розвитку і перемог, давали поради що до тактики і подальшого розвитку команди.

Під час гри з командою “Вовки ” був занесений перший в історії команди тачдаун,  головний тренер команди “Вовки ” американець Dale HEFFRON привітав команду з цим.

В кінці гри команда отримала подяку за участь у чемпіонаті, та дуже багато приємних вражень від гри.